O NAMA

Revizorska firma „LEGE ARTIS AUDIT“ d.o.o., Beograd osnovana je 20. maja 2016. godine i registrovana je kod Agencije za privredne registre Republike Srbije pod brojem BD 40795/2016. Društvo obavlja poslove iz oblasti revizije finansijskih izveštaja u skladu sa Međunarodnim standardima revizije, Zakonom o računovodstvu, Zakonom o reviziji i Kodeksom etike za profesionalne računovođe.

Usluge

Pored revizorskih poslova društvo pruža i usluge iz računovodstva, poreskog i finansijskog konsaltinga kao i sve druge konsultantske usluge vezane za unapređenje poslovanja i donošenje pravovremenih odluka menadžmenta. Naši klijenti su renomirane svetske i domaće kompanije kojima pružamo širok spektar prvoklasnih usluga na jednom mestu, štedeći im vreme, novac i energiju.

Naša vizija

„LEGE ARTIS AUDIT“ d.o.o., Beograd garantuje najviši kvalitet za svaki angažman jer poseduje idealan spoj znanja i iskustva iz oblasti revizije, finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga. Uspešno i blagovremeno obavlja sve poverene poslove od strane naših klijenata uz  poštovanje međunarodnog i domaćeg računovodstva i finansija, poreskih zakona, kao i pažljivo planiranje i usklađenost različitih zahteva klijenata, uz visok stepen profesionalne diskrecije. Klijenti u nama vide pouzdanog partnera koji je uvek spreman da pruži profesionalne savete i mišljenja u cilju ostvarivanja što bolje poslovne strategije.